Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29609
Title: | Assessing the state of viscous liquids in food technology using electrical conductivity measurements |
Authors: | Koshel, S. A. Koshel, N. D. |
Issue Date: | 22-May-2024 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Koshel S. A. Assessing the state of viscous liquids in food technology using electrical conductivity measurements / S.A. Koshel, N.D. Koshel // Перспективні матеріали та процеси в технічній електрохімії : збірник наукових праць за матеріалами VІ Студентського сателітного регіонального симпозіуму Міжнародного Електрохімічного Товариства (ISE), м. Київ, 22 травня 2024 року КНУТД.- С. 98-103. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29609 |
Appears in Collections: | Перспективні матеріали та процеси в технічній електрохімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
зам. 2027 Збірник_симпозіум_2024 (1)-98-103.pdf | 830,2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.