Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29609
Title: Assessing the state of viscous liquids in food technology using electrical conductivity measurements
Authors: Koshel, S. A.
Koshel, N. D.
Issue Date: 22-May-2024
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Koshel S. A. Assessing the state of viscous liquids in food technology using electrical conductivity measurements / S.A. Koshel, N.D. Koshel // Перспективні матеріали та процеси в технічній електрохімії : збірник наукових праць за матеріалами VІ Студентського сателітного регіонального симпозіуму Міжнародного Електрохімічного Товариства (ISE), м. Київ, 22 травня 2024 року КНУТД.- С. 98-103.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29609
Appears in Collections:Перспективні матеріали та процеси в технічній електрохімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
зам. 2027 Збірник_симпозіум_2024 (1)-98-103.pdf830,2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.