Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29609
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKoshel, S. A.-
dc.contributor.authorKoshel, N. D.-
dc.date.accessioned2025-05-29T08:47:26Z-
dc.date.available2025-05-29T08:47:26Z-
dc.date.issued2024-05-22-
dc.identifier.citationKoshel S. A. Assessing the state of viscous liquids in food technology using electrical conductivity measurements / S.A. Koshel, N.D. Koshel // Перспективні матеріали та процеси в технічній електрохімії : збірник наукових праць за матеріалами VІ Студентського сателітного регіонального симпозіуму Міжнародного Електрохімічного Товариства (ISE), м. Київ, 22 травня 2024 року КНУТД.- С. 98-103.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29609-
dc.language.isoenuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.titleAssessing the state of viscous liquids in food technology using electrical conductivity measurementsuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2024-05-22-
local.conference.nameПерспективні матеріали та процеси в технічній електрохімії-
Розташовується у зібраннях:Перспективні матеріали та процеси в технічній електрохімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
зам. 2027 Збірник_симпозіум_2024 (1)-98-103.pdf830,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.