Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29609
Назва: Assessing the state of viscous liquids in food technology using electrical conductivity measurements
Автори: Koshel, S. A.
Koshel, N. D.
Дата публікації: 22-тра-2024
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Koshel S. A. Assessing the state of viscous liquids in food technology using electrical conductivity measurements / S.A. Koshel, N.D. Koshel // Перспективні матеріали та процеси в технічній електрохімії : збірник наукових праць за матеріалами VІ Студентського сателітного регіонального симпозіуму Міжнародного Електрохімічного Товариства (ISE), м. Київ, 22 травня 2024 року КНУТД.- С. 98-103.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29609
Розташовується у зібраннях:Перспективні матеріали та процеси в технічній електрохімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
зам. 2027 Збірник_симпозіум_2024 (1)-98-103.pdf830,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.