Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29609
Назва: | Assessing the state of viscous liquids in food technology using electrical conductivity measurements |
Автори: | Koshel, S. A. Koshel, N. D. |
Дата публікації: | 22-тра-2024 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Koshel S. A. Assessing the state of viscous liquids in food technology using electrical conductivity measurements / S.A. Koshel, N.D. Koshel // Перспективні матеріали та процеси в технічній електрохімії : збірник наукових праць за матеріалами VІ Студентського сателітного регіонального симпозіуму Міжнародного Електрохімічного Товариства (ISE), м. Київ, 22 травня 2024 року КНУТД.- С. 98-103. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29609 |
Розташовується у зібраннях: | Перспективні матеріали та процеси в технічній електрохімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
зам. 2027 Збірник_симпозіум_2024 (1)-98-103.pdf | 830,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.