Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29093
Title: Environment responsibility in the hotel and restaurant industry : business innovation and collaboration during wartime
Authors: Lavrishyn, D. H.
Gudkova, N. M.
Keywords: local products
crisis conditions
energy efficiency
innovation
hotel and restaurant industry
environmental responsibility
Issue Date: 15-Nov-2024
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Lavrishyn D. H. Environment responsibility in the hotel and restaurant industry : business innovation and collaboration during wartime / D. H. Lavrishyn, N. M. Gudkova // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали V Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 15 листопада 2024 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 93-97.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29093
Appears in Collections:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
зам. 2142 Т2-Інноватика-2024-93-97.pdf187,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.