Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29093
Title: | Environment responsibility in the hotel and restaurant industry : business innovation and collaboration during wartime |
Authors: | Lavrishyn, D. H. Gudkova, N. M. |
Keywords: | local products crisis conditions energy efficiency innovation hotel and restaurant industry environmental responsibility |
Issue Date: | 15-Nov-2024 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Lavrishyn D. H. Environment responsibility in the hotel and restaurant industry : business innovation and collaboration during wartime / D. H. Lavrishyn, N. M. Gudkova // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали V Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 15 листопада 2024 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 93-97. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29093 |
Appears in Collections: | Кафедра філології та перекладу (ФП) Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
зам. 2142 Т2-Інноватика-2024-93-97.pdf | 187,68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.