Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29093
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorLavrishyn, D. H.-
dc.contributor.authorGudkova, N. M.-
dc.date.accessioned2025-04-11T10:00:01Z-
dc.date.available2025-04-11T10:00:01Z-
dc.date.issued2024-11-15-
dc.identifier.citationLavrishyn D. H. Environment responsibility in the hotel and restaurant industry : business innovation and collaboration during wartime / D. H. Lavrishyn, N. M. Gudkova // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали V Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 15 листопада 2024 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 93-97.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29093-
dc.language.isoenuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectlocal productsuk
dc.subjectcrisis conditionsuk
dc.subjectenergy efficiencyuk
dc.subjectinnovationuk
dc.subjecthotel and restaurant industryuk
dc.subjectenvironmental responsibilityuk
dc.titleEnvironment responsibility in the hotel and restaurant industry : business innovation and collaboration during wartimeuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2024-11-15-
local.conference.nameІнноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості-
Розташовується у зібраннях:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
зам. 2142 Т2-Інноватика-2024-93-97.pdf187,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.