Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29093
Назва: Environment responsibility in the hotel and restaurant industry : business innovation and collaboration during wartime
Автори: Lavrishyn, D. H.
Gudkova, N. M.
Ключові слова: local products
crisis conditions
energy efficiency
innovation
hotel and restaurant industry
environmental responsibility
Дата публікації: 15-лис-2024
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Lavrishyn D. H. Environment responsibility in the hotel and restaurant industry : business innovation and collaboration during wartime / D. H. Lavrishyn, N. M. Gudkova // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали V Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 15 листопада 2024 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 93-97.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29093
Розташовується у зібраннях:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
зам. 2142 Т2-Інноватика-2024-93-97.pdf187,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.