Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29093
Назва: | Environment responsibility in the hotel and restaurant industry : business innovation and collaboration during wartime |
Автори: | Lavrishyn, D. H. Gudkova, N. M. |
Ключові слова: | local products crisis conditions energy efficiency innovation hotel and restaurant industry environmental responsibility |
Дата публікації: | 15-лис-2024 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Lavrishyn D. H. Environment responsibility in the hotel and restaurant industry : business innovation and collaboration during wartime / D. H. Lavrishyn, N. M. Gudkova // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали V Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 15 листопада 2024 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 93-97. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29093 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра філології та перекладу (ФП) Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
зам. 2142 Т2-Інноватика-2024-93-97.pdf | 187,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.