Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29250
Title: | Розробка фірмового стилю для music cafe |
Other Titles: | Development of the corporate style of a music cafe |
Authors: | Кротова, Тетяна Федорівна Тюрменко, Катерина Олександрівна |
Keywords: | фірмовий стиль дизайн айдентика брендинг графічний дизайн |
Issue Date: | Jun-2024 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Тюрменко К. О. Розробка фірмового стилю для music cafe : кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 022 "Дизайн" / К. О. Тюрменко ; наук. кер. Т. Ф. Кротова – Київ : КНУТД. 2024. – 67 с. |
Abstract: | У роботі надані відомості про графічний дизайн в цілому, його складові, функції, особливості та методи застосування, а також розкрито поняття фірмового стилю. Проаналізовано елементи та методи створення фірмового стилю (айдентики). За допомогою отриманих результатів, вдалось розробити фірмовий стиль музичного кафе, а також створити фірмову продукцію та елементи декорування самого закладу. Виявлено, що для створення якісного дизайн-проєкту, необхідно не лише використовувати традиційні знання, вміння, та навички пов’язанні з графічним дизайном, а й вміти використовувати знання з інших галузей, наприклад маркетинг та психологія. Встановлено, що значний влив на сприйняття споживачем продукту, є його читабельність, презентабельність, новизна, а також нестандартний підхід до його створення. Створено сучасний дизайн-проєкт фірмового стилю музичного кафе в стилі «Jaz» з використанням різних технік, матеріалів та методів. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29250 |
Faculty: | Факультет дизайну |
Department: | Кафедра графічного дизайну |
Appears in Collections: | Бакалаврський рівень |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Diploma022_ Tiurmenko _ Krotova.pdf | 2,3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.