Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29067
Назва: Соціальна відповідальність у сфері готельно-ресторанного бізнесу
Автори: Кіщенко, Аміна
Погуда, Наталія
Дата публікації: 20-лют-2025
Бібліографічний опис: Кіщенко А. Соціальна відповідальність у сфері готельно-ресторанного бізнесу / А. Кіщенко, Н. Погуда // Теорія і практика розвитку туризму: досвід, проблеми, інновації : матеріали ІII Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Черкаси, 20 лютого 2025 року / за заг. ред. С. М. Домбровської. Черкаси : НУЦЗ України. - С. 118-120.
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто питання соціальної відповідальності в готельно-ресторанному бізнесі, що є важливим аспектом розвитку цієї галузі в умовах сучасного світу. Визначено, що соціальна відповідальність включає в себе такі напрями, як екологічна відповідальність, розвиток персоналу, підтримка місцевої громади та відповідальність перед клієнтами. Узагальнено, що впровадження соціально відповідальних практик не лише підвищує лояльність клієнтів, але й оптимізує витрати та позитивно впливає на навколишнє середовище.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29067
Faculty: Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кіщенко_Тези.pdf5,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.