Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2217| Title: | Фактори забезпечення конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі | 
| Authors: | Тясмін, А. В. Харченко, С. В. | 
| Issue Date: | 2016 | 
| Publisher: | КНУТД | 
| Citation: | Тясмін А. В. Фактори забезпечення конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі / А. В. Тясмін, С. В. Харченко // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 3 : Секція "Економічні та соціально-політичні проблеми активізації інноваційної діяльності підприємств України". Секція "Міжнародні та національні стандарти в сфері технологій та дизайну" [Текст] : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 38. | 
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2217 | 
| Appears in Collections: | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 20160428-29_TEZY_V3_P038.pdf | 242,93 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
