Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2217| Назва: | Фактори забезпечення конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі | 
| Автори: | Тясмін, А. В. Харченко, С. В. | 
| Дата публікації: | 2016 | 
| Видавництво: | КНУТД | 
| Бібліографічний опис: | Тясмін А. В. Фактори забезпечення конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі / А. В. Тясмін, С. В. Харченко // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 3 : Секція "Економічні та соціально-політичні проблеми активізації інноваційної діяльності підприємств України". Секція "Міжнародні та національні стандарти в сфері технологій та дизайну" [Текст] : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 38. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2217 | 
| Розташовується у зібраннях: | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 20160428-29_TEZY_V3_P038.pdf | 242,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
