Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17028| Title: | Практичні засади маркетингового аналізу мікросередовища при комерціалізації інноваційної продукції підприємства |
| Other Titles: | Практические основы маркетингового анализа микросреды при коммерциализации инновационной продукции предприятия Practical principles of microenvironment's marketing analysis in the commercialization of innovative products by the enterprise |
| Authors: | Біловодська, О. А. Мельник, Ю. М. |
| Keywords: | комерціалізація інноваційної продукції мікросередовище маркетингові фактори |
| Issue Date: | Oct-2020 |
| Publisher: | Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" |
| Citation: | Біловодська О. А. Практичні засади маркетингового аналізу мікросередовища при комерціалізації інноваційної продукції підприємства / О. А. Біловодська, Ю. М. Мельник // Сучасні інноваційно-інвестиційні механізми розвитку національної економіки в умовах євроінтеграції : матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Полтава, 29 жовтня 2020 року. – Полтава : НУ "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка", 2020. – С. 139-141. |
| Abstract: | Процес комерціалізації інноваційної продукції дуже складний, в якому маркетингові фактори відіграють важливу роль. Особливо це стосується провідних міжнародних компаній, які активно ведуть діяльність у галузі екологічно орієнтованої інноваційної продукції. З цих позицій виконано маркетинговий аналіз мікросередовища підприємства на основі концепції п'яти конкурентних сил Майкла Портера. |
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17028 |
| Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
| Department: | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну |
| Appears in Collections: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра маркетингу (МК) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Біловодська_Мельник_тези.pdf | 192,87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.