DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Теми fermentation
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
чер-2024 | Comparative study on the fermentation of two strains of Sophora japonica mycelium | Hretskyi, Ihor; Xiaomeng, Sun |
2025 | ESP: Biotechnology | Krasniuk, S. O.; Denysenko, V. M.; Hladush, I. A. |
гру-2024 | Study on active components and antioxidant activity of the Platycodon grandiflorum extract liquid fermented by Lactobacillus rhamnosus | Andreyeva, Olga; Sun, Shuqi |
24-лис-2023 | Аналіз властивостей ферментованого Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus яблучного соку | Шидловська, О. А.; Мотренко, Ірина Юріївна |
2024 | Колоїдно-хімічні особливості відмочувально-переддубильних процесів шкіряно-хутрового виробництва | Данилкович, А. Г.; Ліщук, В. І. |
2023 | Технологія отримання лізину | Юнгін, О. С.; Валова, Катерина Олександрівна |