Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29066
Назва: ESP: Biotechnology
Інші назви: ESP: Biotechnology
Автори: Krasniuk, S. O.
Denysenko, V. M.
Hladush, I. A.
Ключові слова: biotechnology
raw material processing
geneticist
fermentation
Дата публікації: 2025
Видавництво: Kyiv National University of Technologies and Design
Бібліографічний опис: Krasniuk S. O. ESP: Biotechnology : the educational textbook / S. O. Krasniuk, V. M. Denysenko, I. A. Hladush. – Kyiv : KNUTD, 2025. – 164 p.
Короткий огляд (реферат): The textbook ESP Biotechnology is needed for the students – future specialists in the field of biotechnology. This textbook provides an important opportunity for students to learn the core concepts of biotechnology. At the same time, the textbook includes materials for the following areas of study as chemistry, industrial pharmacy, genetics, biology.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29066
Faculty: Інститут права та сучасних технологій
Department: Кафедра філології та перекладу (ФП)
ISBN: 978-617-7763-45-0
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання
Кафедра філології та перекладу (ФП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зам. 2164 Посібник ESP BIOTECHNOLOGY (1).pdf3,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.