Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1861 до 1880 з 9426
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Formation of business structure in the context of the influence of integrating factors of the internal environment | Denisenko, M.; Shatska, Zorina |
2021 | Порівняльна оцінка людського капіталу та інших складових інтелектуального капіталу провідних закладів вищої освіти України | Хаустова, Є. Б.; Денисенко, М. П. |
лют-2021 | Реалізація концепції економічної свободи та лібертаріанства в Україні з метою розвитку біржової діяльності, торгівлі та інноваційного підприємництва | Гнатенко, І. А.; Хаустова, Є. Б. |
2022 | Information subsystem of agri-food enterprise management in the context of digitalization: the problem of digital maturity | Ishchejkin, Tymur; Liulka, Viktoriia; Dovbush, V.; Zaritska, Nadiia; Puzyrova, Polina; Tsalko, Tetiana; Nevmerzhytska, Svitlana; Rusina, Yuliia; Nyshenko, Olena; Bebko, S. |
кві-2022 | The interstate development of human capital accounting: Assessment and modeling of the economic effect | Chyzhevska, Maryna; Sytniakivska, Svitlana; Demydova, Marija; Bebko, S.; Puzyrova, Polina; Dovbush, V.; Klymenchukova, Nataliia |
2022 | Роль соціально-економічного розвитку індустрії туризму в досягненні цілей сталого розвитку | Вергун, А. М. |
2021 | Оцінка якості хутрового велюру | Хлєбнікова, Н. Б.; Данилкович, А. Г. |
2022 | Комп’ютерні процедури програмного комплексу для визначення напруженості процесу подачі нитки на круглов’язальних машинах | Щербань, В. Ю.; Колиско, О. З.; Колиско, М. І.; Кириченко, А. М.; Щербань, Ю. Ю. |
січ-2022 | Корпоративні активи підприємств ресторанної індустрії та закладів харчування в умовах пандемії | Вергун, А. М.; Яворська, О. Г. |
30-лип-2021 | Комп’ютерна програма для реалізації алгоритму рекурсії при визначенні натягу нитки | Петко, А. К. |
30-лип-2020 | Комп’ютерна реалізація алгоритму рекурсії | Петко, А. К. |
30-лип-2019 | Програмні та алгоритмічні компоненти при комп’ютерному проектуванні структурних елементів прикладних систем | Петко, А. К. |
гру-2021 | Соціокультурна компетентність як предмет методичної підготовки майбутніх учителів англійської мови | Білоус, Аліна Анатоліївна |
2021 | Мікроскопічні діагностичні ознаки представників родини бобові. Повідомлення ІІ. Провідна система | Гречана, О. В.; Сербін, А. Г.; Рудник, А. М.; Салій, О. О. |
2022 | Розвиток стійкої біоекономіки: досвід Європейського Союзу та можливості для України | Олешко, А. А.; Ольшанська, О. В.; Будякова, О. Ю.; Бебко, С. В. |
2021 | Формування цифрової компетентності майбутніх педагогів у процесі вивчення риторики | Грицаєнко, Людмила Михайлівна |
2021 | Програмні компоненти при комп’ютерному визначенні натягу нитки на снувальних машинах з використанням алгоритму рекурсії | Щербань, В. Ю.; Колиско, О. З.; Колиско, М. І.; Кириченко, А. М.; Щербань, Ю. Ю. |
гру-2021 | Сутність та значення економічного потенціалу, його місце в економіці країни: сучасний аспект в умовах сталого розвитку | Халіляєва, О. В.; Пузирьова, П. В. |
гру-2021 | Evaluation of the current state of innovative activities of industrial enterprises of Ukraine in the conditions of sustainable development | Puzyrova, Polina |
2021 | Світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі | Опанащук, Ю. Я.; Колісниченко, Т. О.; Вергун, А. М. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1861 до 1880 з 9426