Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30394
Назва: | Develop the brand image of “Qingzhou Peach” |
Інші назви: | Develop the brand image of “Qingzhou Peach” |
Автори: | Колісник, Олександра Володимирівна Dou, Xinru |
Ключові слова: | Qingzhou Peach Illustration design Dynamic Poster design Series Design IP Image Design Logo Design |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Dou Xinru. Develop the brand image of “Qingzhou Peach” : qualification thesis 022 Design / Dou Xinru ; scientific supervisor O. Kolisnyk. – Kyiv : KNUTD, 2024. – 65 p. |
Короткий огляд (реферат): | "Qingzhou Honey" takes Qingzhou peach as the research object and focuses on the application of regional culture in the brand image of Qingzhou peach. Firstly, the origin, characteristics and brand value of Qingzhou peach are introduced in detail. Qingzhou peach is one of the geographical indication products in China. It is loved by consumers for its unique taste, excellent quality and rich nutritional value. Secondly, the regional culture of Qingzhou, as an important resource, is of great significance to enhance the brand image of Qingzhou peach. The combination of regional culture and Qingzhou peach brand image can effectively enhance brand awareness and make Qingzhou peach have a unique advantage in the market competition. Finally, the regional culture is integrated into the brand image building of Qingzhou peach, and the creative concept of the integration of Qingzhou peach image design and regional culture is used to extract the iconic buildings such as Qingzhou Ancient City, Yunmen Mountain Scenic spot, and Uyuan to create different regional cultural images in various aspects. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30394 |
Faculty: | Факультет дизайну |
Department: | Кафедра графічного дизайну |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврський рівень |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dou Xinru202081030073-_removed.pdf | 2,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.