Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29797
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorAkhmedova, Olena-
dc.date.accessioned2025-06-02T08:54:06Z-
dc.date.available2025-06-02T08:54:06Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationAkhmedova O. O. Organization of the food and beverage services in a hotel / O. O. Akhmedova // Tourism and Hospitality in Conditions of Digital Economy: Problems and Perspectives : monograph / K. Naumik-Gladka, O. Sushchenko, O. Stryzhak et al. – Kharkiv : S. Kuznets KhNUE, 2023. – P. 133-161.uk
dc.identifier.isbnISBN 978-966-676-857-8uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29797-
dc.description.abstractThe issues of the tourism and hospitality industry growth prospects in the digital economy, the features and specifics of digitalization of business processes, the relationship between the travel and tourism competitiveness index and world digital competitiveness ranking, the use of modern information systems and technologies as well as quality management, internet marketing and advertising in the tourism and hospitality businesses have been considered.uk
dc.language.isoenuk
dc.subjecthoteluk
dc.subjecthospitalityuk
dc.subjectFood and beverage servicesuk
dc.subjectrestaurantuk
dc.subjectservicesuk
dc.titleOrganization of the food and beverage services in a hoteluk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorАхмедова, Олена-
local.subject.sectionСоціально-гуманітарні наукиuk
local.sourceTourism and Hospitality in Conditions of Digital Economy: Problems and Perspectivesuk
local.subject.facultyНавчально-науковий інститут культури і креативних індустрійuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30157uk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ахмедова_Організація_харчування_в_готелі_Розділ монографії.pdf1,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.