Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29215
Назва: Дизайн-проєкт інтер'єру закладу ресторанного господарства
Інші назви: Interior design project for a restaurant establishment
Автори: Антоненко, Ігор Володимирович
Роменська, Валерія Романівна
Ключові слова: дизайн інтер’єру
план
заклад ресторанного господарства
Дата публікації: чер-2024
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Роменська В. Р. Дизайн-проєкт інтер'єру закладу ресторанного господарства : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 022 Дизайн / В. Р. Роменська ; наук. кер. І. В. Антоненко ; рец. Р. Д. Михайлова. – Київ : КНУТД, 2024. – 75 с.
Короткий огляд (реферат): В кваліфікаційній роботі вирішено та обґрунтувано теоретичні питання проблеми дослідження; здійснено всебічне вивчення практики, накопичення даних, аналіз та їх систематизація, математична обробка, виявлення типового стану, недоліків, недоглядів, вивчення передового досвіду; запропоновано обґрунтування системи заходів щодо вирішення проблеми, проведено розробку пропозицій щодо використання результатів дослідження у практиці відповідних установ та організацій. Розроблено стильове рішення, проведено зонування, підібрано оздоблювальні матеріали та обладнання, що відповідають принципам функціональності, естетичного та емоційного сприйняття середовища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29215
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра дизайну інтер'єру і меблів
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крб_Роменська.docx8,41 MBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.