Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29068
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСлуценко, Анастасія-
dc.contributor.authorПогуда, Наталія-
dc.date.accessioned2025-04-10T11:34:33Z-
dc.date.available2025-04-10T11:34:33Z-
dc.date.issued2025-03-12-
dc.identifier.citationСлуценко А. Цифрові технології у винному туризмі України / А. Слуценко, Н. Погуда // Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі України: збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції (12 березня 2025 р.). Київ : НУБіП України, 2025. - С. 100-102.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29068-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто потенціал розвитку винного туризму в Україні, який базується на сприятливому кліматі, багатовікових традиціях виноробства та культурному спадку країни. Визначено, що для повної реалізації цього потенціалу необхідно впроваджувати сучасні цифрові технології, які можуть значно покращити взаємодію туристів із виноробнями, полегшити планування поїздок та розширити маркетингові можливості. Узагальнено, що важливою складовою успішного розвитку є створення єдиної цифрової платформи для винного туризму, що забезпечить доступність інформації, онлайн-бронювання та інтерактивні тури. Для підтримки малих виноробень та забезпечення доступу до цифрових технологій необхідна комплексна підтримка з боку держави та приватного сектору.uk
dc.language.isoukuk
dc.titleЦифрові технології у винному туризмі Україниuk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionСоціально-гуманітарні наукиuk
local.subject.facultyНавчально-науковий інститут культури і креативних індустрійuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.conference.locationЄвроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі Україниuk
local.conference.date2025-03-12-
local.conference.nameЄвроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі Україниuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Слуценко_Погуда_Тези.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.