Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29061
Назва: Вплив технологічних умов фарбування на спеціальні властивості текстильних матеріалів
Інші назви: Influence of technological conditions of dyeing on special properties of textile materials
Автори: Варданян, А.О.
Гараніна, О.О.
Редько, Я.В.
Романюк, Є.О.
Абраменко, М.М.
Ключові слова: антибактеріальні агенти
текстильні матеріали
спеціальні властивості
фарбування
Дата публікації: 17-вер-2024
Видавництво: Книжкове видавництво ФОП Вишемирський В. С.
Бібліографічний опис: Варданян А. О. Вплив технологічних умов фарбування на спеціальні властивості текстильних матеріалів / А.О. Варданян, О.О. Гараніна, Я. В. Редько, Є. О. Романюк, М. М. Абраменко // матеріали VIII міжнар. наук.-практ. конф."Сучасні технології промислового комплексу – 2024" , яка присвячена 65-річчю з дня заснування ХНТУ, м. Херсон, м. Хмельницький, 17 верес. – 19 верес. 2024 р. / ред. Д. О. Дмитрієв. – Херсон : Книжкове видавництво ФОП Вишемирський В. С – 2024. – С. 102–104.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив температурного режиму на зміну колірних характеристик забарвлених текстильних матеріалів під час введення галогенізованого інтенсифікатора феніл-фенольного ряду в процес фарбування. Варіювання температур та концентрації інтенсифікатору в процесі фарбування може слугувати розширенню колірного асортименту текстильних матеріалів спеціального призначення. Підтверджено, що зміна температурного режиму під час фарбування в лабораторних та виробничих умовах від 95 °С до 130 °С не погіршує антибактеріальні характеристики забарвлених текстильних матеріалів змішаного складу
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29061
Faculty: Факультет мистецтв і моди
Department: Кафедра технології моди
Розташовується у зібраннях:Кафедра моди та стилю (МС)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали СТПК-2024-102-104.pdf377,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.