Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28323
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorCazac, Viorica-
dc.contributor.authorVasiliev, Nicoleta-
dc.date.accessioned2024-12-08T17:45:19Z-
dc.date.available2024-12-08T17:45:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationCazac V. Food packaging – necessary functions to ensure / V. Cazac, N. Vasiliev // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів VІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 25 квітня 2024 року. – У 3-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 159-164.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28323-
dc.description.abstractPackaging plays a vital role in product production and distribution, ensuring protection, presentation, information, and promotion. Its design is influenced by the product's purpose and context. Functionality is determined by factors such as product lifespan, quality, and preservation needs. This study focuses on identifying and defining packaging, particularly in the food industry. It examines materials contributing to packaging sustainability. Promoting responsible practices in packaging enhances the sustainability of the food supply chain. This highlights the importance of considering various factors to ensure packaging meets consumer needs while minimizing environmental impact. The study was carried out within the State Programme "Research for Ensuring Sustainable Development and Increasing Competitiveness of the Republic of Moldova in the European Context", sub-program 020408.uk
dc.description.abstractУпаковка відіграє важливу роль у виробництві та розповсюдженні продукції, забезпечуючи захист, презентацію, інформацію та просування. Це дослідження фокусується на дослідженніі упаковки в харчовій промисловості для забезпечення відповідності упаковки потребам споживачів при мінімізації впливу на навколишнє середовище. Дослідження проводилося в рамках Державної програми "Дослідження для забезпечення сталого розвитку та підвищення конкурентоспроможності Республіки Молдова в європейському контексті", субпрограма 020408.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectfood packaginguk
dc.subjecttypesuk
dc.subjectfunctionsuk
dc.subjectmaterialsuk
dc.subjectупаковка харчових продуктівuk
dc.subjectвидиuk
dc.subjectфункціїuk
dc.subjectматеріалиuk
dc.titleFood packaging – necessary functions to ensureuk
dc.title.alternativeХарчова упаковка - необхідні функції для забезпеченняuk
dc.typeThesisuk
local.contributor.altauthorКазак, В.-
local.contributor.altauthorВасильєва, Н.-
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2024-04-25-
local.conference.nameАктуальні проблеми сучасного дизайну-
local.conference.sectionГрафічний дизайн: сучасні трендиuk
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
APSD_2024_V2_P159-164.pdf571,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.