Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 261 до 280 з 304
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Впровадження безконтактних технологій в системі управління готелями | Колісниченко, Т. О.; Бойко, В. Є. |
2022 | Сучасні тренди в туристичному бізнесі | Колісниченко, Т. О.; Богдан, Я. М. |
2022 | Особливості розвитку креативного туризму під час глобальної кризи туристичної сфери | Шевченко, О. О. |
2022 | Foreign practices of government management of tourist potential formations and their adaptation in Ukraine | Biryukova, Yulia |
2022 | Культурний туризм в парадигмі національних державотворчих процесів | Опанащук, Ю. Я. |
2022 | Розвиток індустрії гостинності в Україні | Черниш, Ольга Василівна; Вергун, А. М. |
2022 | Туризм та технології – виклики та можливості | Вергун, А. М.; Вяткін, О. В. |
жов-2022 | Digital tools for the development of the hospitality and tourism industry in the context of a digitized economy | Verhun, Antonina; Buntova, Nataliya; Boretska, Nataliya; Borysova, Oksana; Shevchuk, Serhii |
2022 | Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудови | Колісниченко, Т. О. |
лип-2022 | Theoretical bases of improvement of mechanisms of management of the personnel of the enterprise | Verbivska, Liudmyla; Kobelia, Zoriana; Verhun, Antonina; Zerkal, Anastasiia; Vikhtiuk, Andriy |
7-вер-2022 | International migration of human resources in the conditions of social transformations | Blendi, Lami; Tarasenko, I. O.; Shyshova, Olha; Voropayeva, Tatiana; Verhun, Antonina |
2022 | Туризм в України у післявоєнний період: досвід зарубіжних країн | Шевченко, О. О. |
2021 | Методологічні підходи до розробки інтегрованої системи управління якістю на фармацевтичному виробництві лікарських засобів із продукції in bulk | Баула, О. П.; Салій, О. О.; Шевченко, О. О.; Пальчевська, Т. А.; Шевченко, Т. О. |
2022 | The role of tourism industry growth in attaining sustainable development goals in a modern globalized world | Verhun, Antonina; Bondarchuk, Julia |
2022 | Information subsystem of agri-food enterprise management in the context of digitalization: the problem of digital maturity | Ishchejkin, Tymur; Liulka, Viktoriia; Dovbush, V.; Zaritska, Nadiia; Puzyrova, Polina; Tsalko, Tetiana; Nevmerzhytska, Svitlana; Rusina, Yuliia; Nyshenko, Olena; Bebko, S. |
2022 | Роль соціально-економічного розвитку індустрії туризму в досягненні цілей сталого розвитку | Вергун, А. М. |
2021 | Бізнес-аналітика в системі інформатизації підприємницької діяльності сфери обслуговування | Шостак, Н. С.; Редька, В. Ю.; Яворська, О. Г. |
2021 | Особливості діяльності закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвід | Холод, А. А.; Борецька, Н. П. |
2021 | Основні тренди розвитку ресторанного бізнесу в умовах пандемії COVID-19 | Фесак, Є. М.; Борецька, Н. П. |
2021 | Прогностична функція бізнес-аналітики у підприємницькій діяльності | Пшеничний, Б. М.; Лабунська, Л. М.; Яворська, О. Г. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 261 до 280 з 304