Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 221 до 240 з 304
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Інноваційні стратегії стимулювання попиту в сфері туризму | Шевченко, О. О.; Городецька, О. Ю. |
2023 | Особливості забезпечення безпеки та конфіденційності при онлайн-продажах готельних послуг у мережі Radisson Blue | Шевченко, О. О.; Дуброва, Д. М. |
2023 | Особливості розробки стратегії сталого розвитку туризму на Сумщині | Шевченко, О. О.; Петренко, Т. Ю. |
2023 | Стратегічні орієнтири розвитку туристичної індустрії в епоху цифровізації | Шевченко, О. О.; Халіляєва, О. В.; Хорошко, Д. Р. |
2023 | International hospitality industry: basic business models of the international hotel business in the modern condition | Shevchenko, O.; Khaliliaeva, O.; Khoroshko, D. |
2023 | Current aspects of tourism policy in the conditions of the post-war reconstruction of the country | Shevchenko, O.; Khaliliaeva, O. |
2023 | Креативний менеджмент в діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу | Моргулець, О. Б.; Костіна, Н. А. |
2023 | Інтеграція історико-культурної спадщини в сферу індустрії гостинності | Бунтова, Н. В.; Кошик, О. І.; Вофсі, П. В. |
2023 | Геоінформаційні системи у сфері туризму та гостинності | Шевчук, С. М.; Мудрицький, С. В. |
2023 | Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності | Шевченко, О. О.; Бибик, В. Ю. |
2023 | Сучасні виклики ресторанного бізнесу в Україні | Тимейчук, А. М.; Харлан, Р. Ю. |
2023 | Регіональна туристично-рекреаційна система: сутність та функціонування | Шевчук, С. М.; Легоньков, О. А. |
2023 | Розвиток туристичного бізнесу в нових реаліях | Бунтова, Н. В.; Невгадовська, А. В. |
2023 | Перспективи відновлення туризму та індустрії гостинності в світі та Україні | Бунтова, Н. В.; Клочок, Б. В. |
2023 | Фестивальний туризм та креативність | Борисова, Оксана Володимирівна; Тимошенко, К. Г. |
2023 | Мале підприємництво у сфері готельно-ресторанного господарства Київського регіону | Вергун, А. М.; Падій, Л. Л. |
2023 | Гастрономічна культура Київщини | Вергун, А. М.; Карпенко, Є. В. |
2023 | Формування конкурентоспроможності підприємств готельного господарства | Вергун, А. М.; Мут, А. П. |
2023 | Проблема формування іміджу туристичного підприємства | Шевчук, С. М.; Коренько, К. О. |
2023 | Сувенірна продукція в туризмі: креативність та самобутність | Борисова, Оксана Володимирівна; Давиденко, О. М. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 221 до 240 з 304