Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17341
Назва: | Форма споживчої упаковки: критерії інноваційності |
Інші назви: | Форма потребительской упаковки: критерии инновационности Form of consumer packaging: criteria of innovation |
Автори: | Біловодська, О. А. |
Ключові слова: | споживча упаковка комунікація інноваційність |
Дата публікації: | бер-2021 |
Видавництво: | Національний фармацевтичний університет |
Бібліографічний опис: | Біловодська О. А. Форма споживчої упаковки: критерії інноваційності / О. А. Біловодська // Менеджмент та маркетинг у складі сучасної економіки, науки, освіти, практики : матеріали IX міжнародної науково-практичної дистанційної конференції, м. Харків, 18 березня 2021 року. – Харків : Нац. фармац. ун-т, 2021. – С. 444-446. |
Короткий огляд (реферат): | Більшість сучасних споживачів бажає купувати інноваційну упаковку. Це в обумовлено постійною модернізацією та оновленням асортименту продукції. Особливо цікаві ринку інноваційні упаковки товару, які поєднують в собі високі механічні та бар'єрні властивості, зовнішню привабливість, технологічність і екологічність. Застосування таких рішень дозволяє збільшити термін зберігання продуктів, залучити нових споживачів і значно скоротити витрати на пакування кінцевої продукції. Отже, метою дослідження є визначення критеріїв інноваційності у формі упаковки товарів споживчого призначення. Для цього використано такі загальнонаукові та спеціальні методи: аналіз, синтез, структурно-логічний підхід, метод логічного узагальнення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17341 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну (МКД) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2021_Біловодська.pdf | 368 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.