Перегляд зібрання за групою - Теми consumer properties

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019A comprehensive analysis of consumer properties of nutria velour hydrophobicized with alkenmalein-acrylsyntane compositionDanylkovych, A.; Khliebnikova, N.
2018Increasing of skin consumer properties by optimization of filling composition in its manufacturing technologyDanylkovych, A.; Romaniuk, Oksana
2020Resource-saving technologies for the production of elastic leather materialsDanylkovych, A.; Bilinskyi, Serhii; Bondarenko, Serhii; Branovitska, Slava; Chervinskyi, V.; Khliebnikova, Nataliia; Korotych, Olena; Kudzieva, Alona; Lysenko, Nataliia; Lishchuk, V.; Mokrousova, Olena; Omelchenko, Nataliia; Palamar, V.; Potakh, Yuliia; Romaniuk, Oksana; Sanginova, Olga; Zhyhotsky, O.
2017Дослідження чинників, що впливають на формування асортименту дитячого взуттяЛобанова, Г. Є.; Ковалюк, О. В.
2014Моделювання показників якості паперу санітарно-гігієнічного призначенняАндрієвська, Л.; Мокроусова, О. Р.; Касьян, Е. Є.
2019Основні параметри при виборі побутового пилососуХалімонов, А. Р.; Гладчук, О. З.
2012Особливості споживчих властивостей взуття "Naturalizer"Беднарчук, М. С.; Драбик, З. В.
2013Роль і місце міжнародного технічного регулювання у вітчизняному товарознавстві. Повідомлення 1. Роль міжнародного технічного регулювання у вітчизняному товарознавствіПопович, Н. І.; Беднарчук, М. С.; Доманцевич, Н. І.
2013Роль і місце міжнародного технічного регулювання у вітчизняному товарознавстві. Повідомлення 2. Місце міжнародного технічного регулювання у товарознавстві взуттяБеднарчук, М. С.; Попович, Н. І.
2014Споживні властивості гідрофобізованого хутряного велюру з овчини в умовах підвищеної вологостіХлєбнікова, Н. Б.; Омельченко, Н. В.; Данилкович, А. Г.