DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Теми споживчі властивості
Результати 1 до 6 із 6
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2017 | Дослідження чинників, що впливають на формування асортименту дитячого взуття | Лобанова, Г. Є.; Ковалюк, О. В. |
| 2014 | Моделювання показників якості паперу санітарно-гігієнічного призначення | Андрієвська, Л.; Мокроусова, О. Р.; Касьян, Е. Є. |
| 2019 | Основні параметри при виборі побутового пилососу | Халімонов, А. Р.; Гладчук, О. З. |
| 2016 | Поліпшення споживчих властивостей полімерних матеріалів | Іщенко, О. В.; Ляшок, І. О.; Стрілець, А. А.; Пронін, А. О. |
| 2017 | Принципи і підходи оцінки якості та безпечності туристичного продукту за споживчими властивостями | Михалко, А. О. |
| 2022 | Удосконалення технології виготовлення кашкету жіночого | Арабулі, А. Т.; Грима, Анастасія Романівна |