Перегляд зібрання за групою - Теми безпечність

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 11 із 11
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Аналіз нормативних документів для виготовлення та експертизи дитячого білизняного одягуАрабулі, С. І.; Самчук, Я. С.
2015Аналіз сучасних принципів і підходів до оцінки якості та безпечності харчової продукціїХімічева, Г. І.; Зенкін, М. А.; Скалига Т. М.
2020Аналіз управління якістю та безпекою харчової продукції на європейському досвідіХомко, В. В.; Хроменков, Д. Г.
2016Вдосконалення процесу поетапного оцінювання відповідності виробів зі шкіриВаравка, В. С.; Бабич, А. І.
2018Віддалене управління мікропроцесорними системамиГолубєв, Л. П.; Чумак, Б. І.
2019Дослідження показників якості плодово-ягідних соківЗенкін, А. С.; Салата, С. В.
тра-2019Передумови побудови автоматизованої системи європейських нормативних вимог до швейних виробівХімічева, Г. І.; Хоменко, Л. І.
2023Принципи урахування ергономічних показників в інклюзивному дизайні середовищаЧупріна, Н. В.; Булатов, Валерій
2024Система сертифікації продукції як інструмент управління якістю на підприємствіБондаренко, Світлана Михайлівна; Оніщенко, Лариса Олександрівна
2023Технологія одержання колагену для косметичних кремів методом ферментативного гідролізуОхмат, О. А.; Пушняк, Анна Сергіївна
лис-2022Труднощі організації освітнього процесу в умовах воєнного стануГорбач, В. І.; Білянська, М. М.